0

Το χθεσινό έμφραγμα της εθνικής οδού ξεκίνησε από τα φορτηγά που δίπλωναν στο δρόμο και από τους οδηγούς που σταμάτησαν στη μέση του δρόμου για να βάλουν τις αλυσίδες τους.

Το αποκορύφωμα έγινε με την επιδείνωση του καιρού και τους οδηγούς που δεν είχαν αλυσίδες και έκοψαν την κυκλοφορίας Αθηνών-Θεσσαλονίκης στη μέση.
Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών έφτασε στο σημείο το απόγευμα μαζί με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Γ. Καραγιάννη για να συντονίσει τις ενέργειες για την πλήρη αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Μεταξύ άλλων ο υπουργός επεσήμανε ότι συνεννοήθηκε «με τη Νέα Οδό ώστε η διέλευση από τα διόδια να είναι ελεύθερη μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση».

Ο Κω. Αχ. Καραμανλής πήγε στο κέντρο επιχειρήσεων της Νέας Οδού όπου δήλωσε:

«Στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Νέας Οδού στις Αφίδνες, μαζί με τον ΓΓ Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη, έχουμε συνεχή συνεργασία με τους υπεύθυνους της Νέας Οδού, τον Αστυνομικό Διευθυντή Βοιωτίας, κο Βρούβα και τον Αστυνομικό Διευθυντή της Τροχαίας Αττικής, κο Λάσκο, για την ταχύτερη δυνατή ομαλοποίηση της κυκλοφορίας. Η κατάσταση είναι ακόμα πολύ δύσκολη αλλά αυτή τη στιγμή ο δρόμος είναι ανοιχτός και στα δυο ρεύματα. Συνεννοήθηκα με τη Νέα Οδό η διέλευση από τα διόδια να είναι ελεύθερη μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Ζητάμε την κατανόηση των οδηγών και οπωσδήποτε να μην ξεκινούν καν χωρίς να έχουν τοποθετήσει αλυσίδες στα οχήματά τους, γιατί έτσι επιβαρύνουν την κατάσταση και θέτουν σε κίνδυνο τον εαυτό τους και τους άλλους. Η ασφάλεια πάνω απ’όλα».

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τις 9 το βράδυ επετράπη η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων και των λεωφορείων καθόλο το μήκος της εθνικής οδού, όπως ανακοίνωσε η Νέα Οδός.

Στο ρεύμα προς Λαμία η κυκλοφορία των αυτοκινήτων έχει ομαλοποιηθεί πλήρως.

Πηγή: anastasiosp6.sg-host.com

Μητσοτάκης για πρόεδρο της Δημοκρατίας…

Προηγούμενο άρθρο

Συνεδριάζει το Αραβικό συμβούλιο για την Λιβύη

Έπόμενο άρθρο

Μπορεί ακόμα να σας ενδιαφέρουν

Σχόλια

Μας ενδιαφέρει η γνώμη σας. Αφήστε το σχόλιό σας.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε περισσότερα... Ελλάδα