0

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε γεύμα που είχε με τους δημοσιογράφους στο εστιατόριο «Σχεδία» στην οδό Κολοκοτρώνη, στο κέντρο της Αθήνας, έκανε αρκετές αποκαλύψεις.
Ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την επιλογή που έκανε στο «βουνό» για τον επόμενο Πρόεδρο Δημοκρατίας και απάντησε:

«Χρόνος υπάρχει ακόμα. Είμαι πιο κοντά στην απόφαση, χωρίς ωστόσο να έχω αποφασίσει ακόμα. «Πενήντα – πενήντα είναι οι πιθανότητες να είναι άνδρας ή γυναίκα ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας», είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε ότι η σχετική ανακοίνωση θα αργήσει λίγο καιρό ακόμη.

«Είναι απομονωμένη η Τουρκία..Έχουμε πάντα διαύλους επικοινωνίας, Η ενδεχόμενη προσφυγή στο Δικαστήριο της Χάγης θα είναι μόνο για υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ», είπε και πρόσθεσε: «Εάν το επιτρέψουν οι δημοσιονομικές συνθήκες, θα εξετάσουμε σοβαρά να αγοράσουμε F-35 γιατί είναι τα πιο έτοιμα και σύγχρονα της αγοράς».

Πάντως πληροφορίες που διαρρέουν αναφέρουν ότι η πλάστιγγα γέρνει προς το μέρος της γυναίκας και μάλιστα προς τον κεντροαριστερό χώρο της πολιτικής.

Πηγή: anastasiosp6.sg-host.com

Κομμένη στα δύο η Ελλάδα- Έκλεισε η Αθηνών Λαμίας, ουρές στην Μαλακάσα

Προηγούμενο άρθρο

Οι νταλίκες προκάλεσαν όλο το “έμφραγμα” στην εθνική οδό

Έπόμενο άρθρο

Μπορεί ακόμα να σας ενδιαφέρουν

Σχόλια

Μας ενδιαφέρει η γνώμη σας. Αφήστε το σχόλιό σας.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε περισσότερα... Πολιτική