0

Ο πατέρας του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ εξέφρασε την βαθιά ευγνωμοσύνη του προς όλο τον ανώνυμο κόσμο που βοήθησε να μαζευτούν τα 3.100.000 ευρώ για να σωθεί το παιδί του.

Επίσης ο πατέρας ξεκαθάρισε σε δημοσιεύματα που γράφτηκαν ότι ανώνυμος κατέθεσε 1.000.000 για τον μικρό, ότι ποτέ δεν έγινε αυτό από κανέναν άγνωστο. Όπως είπε ο πατέρας τα ποσά που κατατέθηκαν στον λογαρισμό ήταν από 1 ευρώ έως και 40.000 ευρώ και κατάθεση 1.000.000 ευρώ δεν έγινε ποτέ.

«Μιλάμε για τσουνάμι αγάπης. Ακόμη δεν μπορούμε να συλλάβουμε τι ακριβώς συνέβη, πώς ξεκίνησαν τα πράγματα και πώς κατέληξαν. Αυτό που μπορώ να σας πω με βεβαιότητα είναι πως, αν δεν υπήρχε ο κόσμος, η αγάπη του κόσμου, τώρα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Ευτυχώς, όμως, στήριξαν τον Παναγιωτάκη και γι’ αυτό τους ευγνωμονούμε όλους» δήλωσε εμφανώς συγκινημένος ο Γιώργος Γλωσσιώτης στο δελτίο ειδήσεων του STAR Κεντρικής Ελλάδας.

«Τώρα είμαστε στη διαδικασία της βίζας, όμως υπάρχουν και άλλα, δυσκολότερα κομμάτια…» ανέφερε ο κ. Γλωσσιώτης, εξηγώντας πως ένα από αυτά έχει σχέση με τη μεταφορά του παιδιού στο εξωτερικό, καθώς το ταξίδι δεν μπορεί να γίνει με συμβατική πτήση, αλλά απαιτείται ειδικό αεροπλάνο-ασθενοφόρο.

Εκλογές στο Ηνωμένο Βασίλειο με “No deal”

Προηγούμενο άρθρο

Αναβάθμιση της Ελληνικής οικονομίας από την Standard & Poor’s

Έπόμενο άρθρο

Μπορεί ακόμα να σας ενδιαφέρουν

Σχόλια

Μας ενδιαφέρει η γνώμη σας. Αφήστε το σχόλιό σας.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε περισσότερα... Κοινωνία