Η Αγγελοπούλουνεπικεφαλής της επιτροπής "Ελλάδα 2021"
0

Η Γιάννα των Ελλήνων κάνει δυναμικό come back. Η δικιά μας Γιάννα η Αγγελοπούλου της ανατέθηκε από τον πρωθυπουργό να γίνει επικεφαλής της επιτροπής “Ελλάδα 2021”.

Ακολούθως, ανακοινώθηκε η απόφαση του πρωθυπουργού το 2021 να είναι ένα έτος εθνικής γιορτής για τον Ελληνισμό, εντός και εκτός Ελλάδος.

Έτσι, ανέθεσε στη Γιάννα Αγγελοπούλου την θέση της επικεφαλής της Επιτροπής που θα συγκροτηθεί για τις εκδηλώσεις οι οποίες θα γίνουν για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Σε συνάντηση που είχαν, Κυριάκος Μητσοτάκης και Γιάννα Αγγελοπούλου έκαναν μια πρώτη συζήτηση για τους στόχους αυτής της επετείου. Ορόσημο, η οποία προσφέρει την ευκαιρία στην χώρα να ξανασυστηθεί στη διεθνή κοινότητα μετά την πολυετή κρίση.

Οι εκδηλώσεις θα γίνουν σε όλη τη χώρα και θα κορυφωθούν το καλοκαίρι του 2021 στην Αθήνα.

Στη συνάντηση αποφασίστηκε επίσης ο φορέας υλοποίησης της εθνικής πρωτοβουλίας να είναι το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού

Την τελευταία φορά που ήταν επικεφαλής σε κάτι Ολυμπιακούς Αγώνες πάντως αν θυμόμαστε καλά ακόμα τους πληρώνουμε. Στην διοργάνωση, εκτός από τα συναρμόδια υπουργεία, θα έχουν καθοριστική συμμετοχή διακεκριμένες προσωπικότητες του πνεύματος, του πολιτισμού και των επιστημών.

Πάντως να αναφερθεί για την ιστορία ότι την τελευταία φορά που η Γιάννα ήταν υπεύθυνη κάπου… ήταν οι Ολυμπιακού αγώνες του 2004 που αν θυμόμαστε καλά ακόμα τους πληρώνουμε….

 

 

Επικό Video: “Και σου κάνει μια φτέρνα ο τροχός!!!!”

Προηγούμενο άρθρο

Με το “550” θα πάει ο Μητσοτάκης στο υπουργείο Μεταφορών

Έπόμενο άρθρο

Μπορεί ακόμα να σας ενδιαφέρουν

Σχόλια

Μας ενδιαφέρει η γνώμη σας. Αφήστε το σχόλιό σας.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε περισσότερα... Κοινωνία